Autor |
Wiadomość
|
JankesM |
Wysłany: 14 Cze 2007, 08:48 Temat postu: |
|
|
 Przyjaciel KCS

|
Eh, kto wiedział że będzie promocja. Mam nadzieję, że ta książka jest warta nawet więcej.  _________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
B?dz zauwa?alny w Internecie! Dodaj swoj? stron? do najlepszego polskiego katalogu stron --> zobacz ciekawe strony. Nie tra? czasu i zrób to teraz! Najlepszy serwis dla e-mieszka?ca to: Piaseczno, który cz?sto czytam i udzielam si? na forum piaseczna. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 14 Cze 2007, 17:35 Temat postu: |
|
|
 Wszechwiedzący

|
Cytat: | potrzebuje cos jeszcze o css i autocadzie. mozecie cos polecic? |
Ja mam http://helion.pl/ksiazki/ac2626.htm już od dość dawna, ale nie miałam kiedy jej przeczytać, więc nie mogę się wypowiadać na jej temat
A przy okazji książek o pozycjonowaniu, jeszcze jedna jest dzisiaj w promocji na helionie. _________________ SEO blog | Korepetycje | Angielski
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 14 Cze 2007, 20:29 Temat postu: |
|
|
 KCS_Admin

|
idaho666 napisał: | jakie jeszcze ciekawe pozycje o seo byscie polecali? |
Na razie bez opinii bo książka dopiero wyszła, ale zapoznaj się z książką opisaną w poście: Marketing z Google.
 _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- pizzeria La Nostra zaprasza
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- moj prywatny fotoblog ze zdj?ciami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawel Kobis |
Wysłany: 14 Cze 2007, 22:51 Temat postu: |
|
|
 Bywalec

|
Sam też zakupiłem tą książkę bo wygląda dość atrakcyjnie. Poza tym jestem bardzo ciekawy jak wypadło połączenie zawodowego pisarza jakim jest Bartosz Danowski oraz pozycjonera Michała z PiO. Przykładowy rozdział jaki jest opublikowany na stronach Helionu żadnych nowości nie wnosi i jest bardzo podobny do książki "Marketing Internetowy w Wyszukiwarkach" Tomasza Frontczaka. Sam spis treści wygląda obiecująco i moim zdaniem książka jest warta zakupu. _________________ Ksi??ka o pozycjonowaniu i nie tylko wydana przez PWN - cena 38.70 z?
Pozycjonowanie stron | Darmowe porady SEO | Og?oszenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
weronika |
Wysłany: 14 Cze 2007, 23:28 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec

|
Pawel Kobis napisał: | Poza tym jestem bardzo ciekawy jak wypadło połączenie zawodowego pisarza jakim jest Bartosz Danowski oraz pozycjonera Michała z PiO. |
Sporo osób, która kupuje tą książkę jest tego ciekawa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
cRaSh |
Wysłany: 15 Cze 2007, 16:21 Temat postu: |
|
|
 Gaduła

|
Ja we wtorek otrzymałem mejla z Helionu, że książka została wysłana priorytetem i jakoś do dzisiaj nie przyszła.
Po raz ostatni, nie skorzystałem z kuriera... _________________ Szko?a angielskiego? Prosz? - Angielski Lublin.
A mo?e chcesz sobie pot?umaczy? orygina? Molière‘a ? Prosz? - T?umaczenia francuski.
[url=http://otwieramy.info]?OTWIERAMY![/url]  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 15 Cze 2007, 17:44 Temat postu: |
|
|
 KCS_Admin

|
cRaSh napisał: | Ja we wtorek otrzymałem mejla z Helionu, że książka została wysłana priorytetem i jakoś do dzisiaj nie przyszła. |
Skorzystałem ze zwykłej przesyłki i właśnie odebrałem książkę z poczty. Weekend mam pod znakiem czytania tej książki. Mam nadzieję, że syn mi na to pozwoli  _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- pizzeria La Nostra zaprasza
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- moj prywatny fotoblog ze zdj?ciami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Koniu |
Wysłany: 15 Cze 2007, 18:46 Temat postu: |
|
|
 Wszechwiedzący

Ostrzeżeń: 1 Skąd: Warszawa
|
|
Powrót do góry |
|
 |
weronika |
Wysłany: 15 Cze 2007, 19:45 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec

|
Koniu napisał: | ja ostanio wypadłem z obiegu |
Nie bawisz się już w pozycjonowanie swoich stron z ogłoszeniami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Koniu |
Wysłany: 15 Cze 2007, 21:23 Temat postu: |
|
|
 Wszechwiedzący

Ostrzeżeń: 1 Skąd: Warszawa
|
bawie sie nie tylko w te strony , zaczynam nie wyrabiac czasowo i ostanio obcielem czytanie for ect , więc nie wiem co sie dzieje w swiecie i jakie ksiazeczki wyskakuja a ta juz mam zamowioną juz sie doczekać nie moge mam nadzieje ze bedzie warta tej kasy  _________________ Nieruchomo?ci Og?oszenia motoryzacyjne Katalog Stron |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 15 Cze 2007, 22:40 Temat postu: |
|
|
 Wszechwiedzący

|
Liczę na to, że już jutro przyjdzie. OMG ale mam sporo do nadrobienia Ostatnio miałam sporo roboty i w końcu mogę przeczytać książki, które od miesięcy na mnie czekają. _________________ SEO blog | Korepetycje | Angielski
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zgred |
Wysłany: 16 Cze 2007, 07:53 Temat postu: |
|
|
 Stały bywalec

|
mam mam mam ... przeleciałem połowę w 40 minut i jedyne czego nie wiedziałem to ... crosslinking hehehehe
poza tym przynajmniej wiedza usystematyzowana. Ale tak czy inaczej reklama PiO jak sie masz  _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
 |
weronika |
Wysłany: 16 Cze 2007, 11:57 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec

|
cRaSh napisał: | Ja we wtorek otrzymałem mejla z Helionu, że książka została wysłana priorytetem i jakoś do dzisiaj nie przyszła. |
Właśnie odebrałam książkę i zaczynam czytać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa |
Wysłany: 17 Cze 2007, 22:49 Temat postu: ... |
|
|
Czasem tu wpada...

|
To ja tu też poczeakam na rencezje w pigułce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JankesM |
Wysłany: 18 Cze 2007, 07:39 Temat postu: |
|
|
 Przyjaciel KCS

|
Do mnie jeszcze nie dotarła książka. Dziwne. _________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
B?dz zauwa?alny w Internecie! Dodaj swoj? stron? do najlepszego polskiego katalogu stron --> zobacz ciekawe strony. Nie tra? czasu i zrób to teraz! Najlepszy serwis dla e-mieszka?ca to: Piaseczno, który cz?sto czytam i udzielam si? na forum piaseczna. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|