Autor |
Wiadomość
|
seb235 |
Wysłany: 02 Sie 2008, 23:19 Temat postu: Moja strona internetowa - Prośba o pomoc |
|
|
Nowicjusz
|
Witam
Od wczoraj robie własną stronkę na temat oprogramowania i sprzętu apple, i muszę powiedzieć że nie idzie mi to zbyt dobrze. Strona mi sie wydaje ciągle mało ciekawa i ogólnie do kitu, w dodatku nie wiem jak zmusić Google do zindeksowania jej. W każdym razie link do mojej stronki to : www.myapple.cba.pl proszę o wyrozumiałość i jakieś porady.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rocky |
Wysłany: 30 Wrz 2008, 11:37 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz
|
przydał by się lepszy hosting i domena _________________ Nowy katalog stron ogólno tematyczny , katalog firm (stron firmowych) bezp?atne, zapraszam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Needy |
Wysłany: 30 Wrz 2008, 12:17 Temat postu: |
|
|
Bywalec
|
Rocky napisał: | przydał by się lepszy hosting i domena | Z tego co pisze seb nie chodzi mu o serwer czy domenę, ale o ogólny wygląd i ciekawość strony. Ja sugerowałbym na początek poszukać jakiegoś porządnego szablonu www. To napewno uatrakcyjni stronę. Jeśli chodzi o google to tutaj już gorzej Po pierwsze dodaj swoją stronę do http://www.google.com/addurl i czekaj aż google ją zaindeksuje. _________________ Atrakcje turystyczne w Pieninach |
|
Powrót do góry |
|
|
seb235 |
Wysłany: 08 Paź 2008, 17:16 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz
|
Witam
Co teraz sądzicie o mojej stronce ? Zapraszam |