Autor |
Wiadomość
|
JankesM |
Wysłany: 13 Lis 2008, 11:43 Temat postu: Statystyki Stat24 pozwolą zarabiać webmasterom |
|
|
Przyjaciel KCS
|
Niedawno firma Stat24 ogłosiła, iż umożliwi użytkownikom darmowych statystyk osiąganie zysków z emisji reklam. W oficjalnym mailingu nie zdradzono jednak zbyt wielu szczegółów. Redakcja Dziennika Internautów spróbowała uzyskać kilka dodatkowych informacji.
więcej: http://di.com.pl/news/24408,1,0,Statystyki_Stat24_pozwola_zarabiac_webmasterom.html _________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
B?dz zauwa?alny w Internecie! Dodaj swoj? stron? do najlepszego polskiego katalogu stron --> zobacz ciekawe strony. Nie tra? czasu i zrób to teraz! Najlepszy serwis dla e-mieszka?ca to: Piaseczno, który cz?sto czytam i udzielam si? na forum piaseczna. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
voy-tech |
Wysłany: 01 Gru 2008, 00:45 Temat postu: |
|
|
Gaduła
Ostrzeżeń: 1
|
Właśnie przed chwilą na moim forum widziałem flash'owego popupa pomykającego z góry na dół cfaniaczka. Myślę że z dniem dzisiejszym stat24 zaczęło wyświetlać popupy na stronach ze swoimi darmowymi statystykami.
Już odinstalowałem statystyki stat24. Nie będę raczył moich gości popupami, których sam nie cierpię. Nigdy!
Szkoda tylko, bo na dwa najbardziej mnie interesujące słowa kluczowe byłem na pierwszym miejscu w ich rankingu, a to jak by nie patrzeć bardzo silne linki ...były. Pies je ...drapał. Na moich stronach nie było, nie ma i nigdy nie będzie takich "wynalazków". |
|
Powrót do góry |
|
|
mariolosek |
Wysłany: 03 Gru 2008, 11:51 Temat postu: |
|
|
Bywalec
|
Czy ktoś jeszcze zauważył pop-upy ? _________________ Kurs AdWords - jak tanio i efektywnie reklamowa? si? w AdWords
Google Analytics - podr?cznik instalacji i wykorzystania Google Analytics
Blog o marketingu w wyszukiwarkach |
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 03 Gru 2008, 13:22 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
mnie od czasu do czasu coś wyskoczy , zastanawiam się powoli co z tym zrobić jakbym chciał mieć je na stronie to skorzystałbym z tradedoubler _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
Tu znajdziesz OFERTY PRACY |
|
Powrót do góry |
|
|
mariolosek |
Wysłany: 03 Gru 2008, 13:27 Temat postu: |
|
|
Bywalec
|
Dość dziwne posunięcie.. _________________ Kurs AdWords - jak tanio i efektywnie reklamowa? si? w AdWords
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 03 Gru 2008, 19:25 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
zobaczymy jak się ta sprawa będzie rozwijać _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 03 Gru 2008, 22:14 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
teraz zauważyłem na forum też wyskakują _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
|
Powrót do góry |
|
|
vyder |
Wysłany: 03 Gru 2008, 22:44 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz
|
ja zauważyłem te śmigające reklamy na moich domenach, jak na razie się uspokoiło, ale niemniej jednak za pierwszym razem mocno się zdziwiłem. Jeśli powrócą to koniec ze statami Nienawidzę tej formy reklam. _________________ strona domowa vyder.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
mariolosek |
Wysłany: 04 Gru 2008, 18:37 Temat postu: |
|
|
Bywalec
|
Na rynku jest już spory wybór narzędzi analitycznych, więc nie ma chyba dużych powodów do przejmowania się tym. _________________ Kurs AdWords - jak tanio i efektywnie reklamowa? si? w AdWords
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 04 Gru 2008, 21:36 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
raczej nie , bardziej w grę wchodzi przyzwyczajenie _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
|
Powrót do góry |
|
|
Koniu |
Wysłany: 04 Gru 2008, 23:55 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
Ostrzeżeń: 1 Skąd: Warszawa
|
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 05 Gru 2008, 08:29 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
wiesz , bo oni to może myślą że nie zarabiamy na stronach i chcą nam pomóc w utrzymaniu stron ?? _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 07 Gru 2008, 13:26 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
Właśnie pożegnałem się ze statystykami , przynajmniej na jakiś czas _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
|
Powrót do góry |
|
|
|