Autor |
Wiadomość
|
arek82 |
Wysłany: 03 Sty 2009, 09:27 Temat postu: Problem z indeksacja w google mojej strony |
|
|
Nowicjusz

|
Witam serdecznie.
Jakiś czas temu zakupiłem domene www.studioimpressions.pl , strona zrobiona w php , od jakiegoś czasu zaczyna mnie martwić , iż strona do dzisiaj nie jest zaindeksowana przez google. Sprawdzałem statystyki i roboty google a także inne wchodzą na stronę jednak wciąż bez skutku - wciąż nie jest zaindeksowana. Czy spotkał się ktoś z takim problemem? Orientuje sięktoś z was jak temu zaradzić jak można pomóc w indeksowaniu? (dodałem strone do kilku katalogów) _________________ Fotograf |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mariolosek |
Wysłany: 03 Sty 2009, 10:25 Temat postu: |
|
|
Bywalec

|
1. Zbieraj wartościowe linki do swojej strony z tematycznych stron.
2. Stwórz bardziej unikalne znaczniki title i metatagi dla poszczególnych podstron serwisu
3. Bądź cierpliwy _________________ Kurs AdWords - jak tanio i efektywnie reklamowa? si? w AdWords
Google Analytics - podr?cznik instalacji i wykorzystania Google Analytics
Blog o marketingu w wyszukiwarkach |
|
Powrót do góry |
|
 |
arek82 |
Wysłany: 03 Sty 2009, 22:44 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz

|
dzieki za odpowiedz, własnie sprawdizlem google - stronka została zaindeksowana , dziekuje za pomoc ,pozdrawiam _________________ Fotograf |
|
Powrót do góry |
|
 |
kristooki |
Wysłany: 04 Sty 2009, 11:30 Temat postu: |
|
|
 Wszechwiedzący

|
a w podpisie na forum zmień tekst z adresem strony na link  _________________ KRISTOOKI
Podczas zamawiania pakietu startowego wpisz [/url] | kod polecajacy Mobile Vikings i odbierz 19 zl za darmo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariolosek |
Wysłany: 11 Sty 2009, 21:19 Temat postu: |
|
|
Bywalec

|
No tak, każdy link się przyda  _________________ Kurs AdWords - jak tanio i efektywnie reklamowa? si? w AdWords
Google Analytics - podr?cznik instalacji i wykorzystania Google Analytics
Blog o marketingu w wyszukiwarkach |
|
Powrót do góry |
|
 |
|