Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona Główna  Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona Główna  
 
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Ranking systemów  Ranking systemów   Grupy  Grupy  
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona Główna » PHP / MySQL oraz inne bazy danych » php a animacja flesz

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 php a animacja flesz « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
hymlo
PostWysłany: 08 Sie 2009, 14:33    Temat postu: php a animacja flesz Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 2


witajcie
mam pewien problem ze stroną: http://www.przemo.dolice.com.pl/ .
Otóż występują dziwne przeładowania strony, po naciśnięciu na jakiegoś linka strona tak jakby rozbłyskuje na biało. nie wiem jak to wytłumczayć, zobaczcie sami.
jak wyrzucę baner to wszystko jest ok. co dziwne windowsowy expolorer jakos sobie radzi, chociaz tez nie perfekcyjnie. makabra dopiero jest w innych przegladarkach. Swf'a osadzałem już na wszystkie sposoby, z swfobject'em też lipa.

nie wiem o co chodzi. ma ktoś jakieś pomysły? siedze przy tym trzeci dzień i nic
pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KCS
Wysłany:     Temat postu: Reklama w KCS







Pozycjonusz.pl - Reklama Twojej firmy !
Oferujemy szereg usług reklamujących Państwa witrynę w wyszukiwarce Google. Dzięki nam strona zdobędzie wartościowe linki i poprawi swoją pozycję w wynikach wyszukiwania !

Powrót do góry
kristooki
PostWysłany: 09 Sie 2009, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Wszechwiedzący
Wszechwiedzący

Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 924

Skąd: Kraków

zamiast tego
Kod:
<style type="text/css">
   
      #flashcontent {
      width: 859px;
      height: 224px;   
   }

</style>
</head>

<body topmargin="0" leftmargin="0" background="img/tlo.jpg">


zastosuj arkusz CSS
To białe to tło przeglądarki, będzie białe ponieważ nie zadeklarowałes innego koloru. Dopiero w momencie wczytania obrazka pojawia się ciemny kolor.
Możesz też dopisac do <body> jeszcze jeden parametr a mianowicie
Kod:
<body bgcolor="#0A0408">
i powinien zniknąć ten biały rozbłysk. Co jednak nie zmienia faktu że wszystkie kolory i tła powinny być zadeklarowane w zewnętrznym pliku CSS
_________________
KRISTOOKI

Podczas zamawiania pakietu startowego wpisz [/url] | kod polecajacy Mobile Vikings i odbierz 19 zl za darmo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
hymlo
PostWysłany: 09 Sie 2009, 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 2


dzieki. w IE jest ok. w FF i Operze niestety nie. nie rozumiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1


Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona Główna » PHP / MySQL oraz inne bazy danych » php a animacja flesz
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


katalog stron | forum
Powered by phpBB © 2005 phpBB Group