|
 |
|
Flash i PowerPoint |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
Mores |
Wysłany: 22 Mar 2009, 23:09 Temat postu: Flash i PowerPoint |
|
|
Nowicjusz

|
Witam, jestem w trakcie robienia prezentacji w PP z elementami flash.
Potrafię osadzić plik swf, nie jest to wielka filozofia. Problem mam natomiast z odtwarzaniem tej animacji.
Animacja powinna odtworzyć się tylko raz, więc wyłączam opcję "Loop" - logiczne. Działa ok, tylko jak potem chcę włączyć pokaz slajdów po raz drugi, trzeci etc, to animacja zamiast się pokazywać od nowa, pokazuje się od klatki na której skończyła ostatnio.
Czy ktoś wie co z tym zrobić?
Drugi problem to taki, że po zachowaniu pliku i ponownym włączeniu go, opcja Play przechodzi mi automatycznie na "False".
Potrzebowałbym, aby ta opcja pozostawała "True".
Proszę o pomoc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
petricnout |
Wysłany: 24 Paź 2009, 12:03 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz

|
Hey Mores.
Myself is Petric and I read your entire posting. According to your problem, I am giving information to you that Flash is used to make small size pictures which will helpful to making hoarding and banner. Powerpoint is used to making slides in changing images of the pictures etc. Anyways Thanks and Be connected. _________________ WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|