Autor |
Wiadomość
|
lu7kasz |
Wysłany: 06 Gru 2007, 02:25 Temat postu: Free Monitor for Google |
|
|
Nowicjusz

|
bardzo fajne narzędzie, przede wszystkim oszczędzające masę czasu....mam nadzieję tylko że nikomu więcej nie przydarzyło się coś podobnego jak max-owi. _________________ Obróbka zdj??
Limuzyna |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 06 Gru 2007, 02:50 Temat postu: Free Monitor for Google |
|
|
 KCS_Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Needy |
Wysłany: 29 Sty 2008, 16:15 Temat postu: |
|
|
Bywalec

|
Chętnie skorzystał bym sobie z programu Free Monitor for Google, ale niestety program mi nie działa.
Nie wiem czemu. Wpisuję stronkę, słowa kluczowe, ale zadnych rezultatów. po prostu jak by dana strona nie istniała... _________________ Atrakcje turystyczne w Pieninach |
|
Powrót do góry |
|
 |
M_a_T |
Wysłany: 18 Mar 2008, 13:24 Temat postu: |
|
|
 Nowicjusz

|
To prawda, korzystałem z FMfG przez cały poprzedni miesiąc i chodził sprawnie, obecnie nie pokazuje poprawnie albo w ogóle pozycji na strony na słowa kluczowe. Chyba są jakieś problemy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
khax |
Wysłany: 04 Wrz 2008, 22:33 Temat postu: |
|
|
Bywalec

|
korzystam z tego programu, ale natrafilem na dwa male problemy:
1. robilem reinstall systemu - zrobilem kopie calego katalogu, pozniej na nowym systemie odpalilem i nie bylo skonfigurowanych domen i fraz - pewnie gdzies to jeszcze jest trzymane, pytanie gdzie?
2. juz na nowym systemie wszystko ladnie skonfigurowalem, uzywalem kilka tygodni, w miedzyczasie ze 2 aktualizacje, dzis odpalam i nie mam nic, zadnych domen, fraz itp gdzie to wcielo? gdzie szukac/ bo mialem tam ze 20 domen, do kazdej ze 20 fraz - no masakra ewentulanie co polecacie w zamian - jaki inny podobny w dzialaniu program? _________________ katalog stron czeka 24h na Twoje wpisy |
|
Powrót do góry |
|
 |
grejf |
Wysłany: 05 Wrz 2008, 10:20 Temat postu: |
|
|
 Gaduła

|
max
to jest chyba chwilowe zablokowanie konta, wlasnie jak chlopaki pisza za duzo do "przemilenia" fraz. A aster IP zmieni, tylko ile to zachodu, pamietam przechodzilem to  _________________ Witam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kerat |
Wysłany: 04 Kwi 2009, 11:02 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
adioband |
Wysłany: 10 Gru 2009, 14:49 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz

|
jak dla mnie żadna rewelacja... raczej powiedziałbym że zbędne jest instalowanie takich programów. Takie podstawowe opcje badania wyników posiada każdy dobry program jako dodatek. Nie warto.... _________________ dylan |
|
Powrót do góry |
|
 |
|