Autor |
Wiadomość
|
kameleon |
Wysłany: 30 Maj 2007, 09:06 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
|
Patrząc na autorów tej książki to warto ją kupić. Raczej tak znane osoby, które specjalizują się w tej tematyce napisały coś ciekawego i przydatnego. Mam nadzieję, że się nie mylę _________________ WA?NA INFORMACJA: Je?eli masz swoj? stron? internetow? to nie tra? czasu i dodaj j? do najlepszego katalogu stron w Internecie -> Katalog Stron KCS. Nie zapomnij równie? o wpisie do równie? dobrego i przydatnego prywatnego katalogu -> Katalog Stron PKS. B?d? zauwa?alny w Internecie!
Anonymous interesuj? Ciebie udane zakupy? Je?eli tak to zapraszam Ciebie do hipermarketów Auchan na terenie ca?ej Polski |
|
Powrót do góry |
|
|
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
weronika |
Wysłany: 06 Cze 2007, 21:55 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec
|
Macie jakieś przecieki z helion, kiedy wydadzą tą książkę? Napisane, że w czerwcu a nadal nie ma... |
|
Powrót do góry |
|
|
Martin |
Wysłany: 06 Cze 2007, 22:17 Temat postu: |
|
|
KCS_Admin
|
weronika napisał: | Macie jakieś przecieki z helion, kiedy wydadzą tą książkę? |
Nie mam przecieków i sam chciałbym to wiedzieć: KIEDY? Cały czas jest napisane: w przygotowaniu. Pozostaje czekać dalej i zaglądać na stronę helion.pl _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- pizzeria La Nostra zaprasza
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- moj prywatny fotoblog ze zdj?ciami |
|
Powrót do góry |
|
|
Martin |
Wysłany: 08 Cze 2007, 08:47 Temat postu: |
|
|
KCS_Admin
|
Otrzymałem maila z newslettera Bartosza Danowskiego, że: w najbliższych dniach książka powinna pojawić się w sprzedaży. Czekamy.
Ta sama informacje jest też na stronie Bartosza: http://danowski.pl/
Cytat: | Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak to się robi - obszerny poradnik na temat pozycjonowania i optymalizacji stron WWW. W najbliższych dniach książka powinna pojawić się w sprzedaży. Uwaga jest to projekt nad którym pracowałem wspólnie z Michałem. | _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
|
Powrót do góry |
|
|
JankesM |
Wysłany: 08 Cze 2007, 13:50 Temat postu: |
|
|
Przyjaciel KCS
|
Cytat: | Otrzymałem maila z newslettera Bartosza Danowskiego, że: w najbliższych dniach książka powinna pojawić się w sprzedaży. Czekamy. |
W takim razie czekamy! _________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
B?dz zauwa?alny w Internecie! Dodaj swoj? stron? do najlepszego polskiego katalogu stron --> zobacz ciekawe strony. Nie tra? czasu i zrób to teraz! Najlepszy serwis dla e-mieszka?ca to: Piaseczno, który cz?sto czytam i udzielam si? na forum piaseczna. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
weronika |
Wysłany: 12 Cze 2007, 17:54 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martin |
Wysłany: 12 Cze 2007, 18:00 Temat postu: |
|
|
KCS_Admin
|
weronika napisał: | JUŻ WYSZŁA!!! |
Dzięki za informację. Właśnie sobie zamówiłem. Teraz czekam na realizację i sobie poczytam... Zobaczymy co ciekawego w niej napisali. _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
|
Powrót do góry |
|
|
zgred |
Wysłany: 12 Cze 2007, 19:15 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec
|
dzieki. własnie zamówiłem _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
|
JankesM |
Wysłany: 13 Cze 2007, 08:51 Temat postu: |
|
|
Przyjaciel KCS
|
Nareszcie!!! Książka zamówiona
_________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
B?dz zauwa?alny w Internecie! Dodaj swoj? stron? do najlepszego polskiego katalogu stron --> zobacz ciekawe strony. Nie tra? czasu i zrób to teraz! Najlepszy serwis dla e-mieszka?ca to: Piaseczno, który cz?sto czytam i udzielam si? na forum piaseczna. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
zgred |
Wysłany: 13 Cze 2007, 10:35 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec
|
za mTransfer (czyli płatnośc elektroniczna z góry) jest rabat _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
|
JankesM |
Wysłany: 13 Cze 2007, 15:22 Temat postu: |
|
|
Przyjaciel KCS
|
zgred napisał: | za mTransfer (czyli płatnośc elektroniczna z góry) jest rabat |
Już po ptakach. Zamówienie poszło do realizacji. Płatność przy odbiorze. _________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
|
Powrót do góry |
|
|
Lexy |
Wysłany: 13 Cze 2007, 15:54 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
|
|
Powrót do góry |
|
|
idaho666 |
Wysłany: 13 Cze 2007, 18:06 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
Ostrzeżeń: 1
|
skad bierzecie, bezposrednio z helionu? jakie jeszcze ciekawe pozycje o seo byscie polecali?
edit: potrzebuje cos jeszcze o css i autocadzie. mozecie cos polecic? _________________ katalog seo ~ wzroscik
Kapturek |
|
Powrót do góry |
|
|
Martin |
Wysłany: 14 Cze 2007, 06:42 Temat postu: |
|
|
KCS_Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 14 Cze 2007, 06:51 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
a to jak sie tak wszyscy ekscytujecie to ja sobie też zamówię a co tam _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
Tu znajdziesz OFERTY PRACY |
|
Powrót do góry |
|
|
|