Autor |
Wiadomość
|
weronika |
Wysłany: 01 Cze 2008, 20:57 Temat postu: Mistrzostwa Pozycjonowania Stron Internetowych 2008 |
|
|
Stały bywalec

|
Mistrzostwa Pozycjonowania Stron Internetowych 2008
Sądzisz, że jesteś dobry w pozycjonowaniu stron internetowych? Udowodnij sobie i światu, że nie ma lepszych od Ciebie. Myślisz, że to sztuka z pogranicza czarnej magii? Przekonaj się, że Ty również możesz skutecznie pozycjonować.
Administratorzy najstarszego forum związanego z branżą SEO www.forum.optymalizacja.com wraz z przyjaciółmi zapraszają do wzięcia udziału w konkursie „Mistrzostwa Pozycjonowania Stron Internetowych 2008”
Masz niepowtarzalną okazję sprawdzenia swoich umiejętności, a przy okazji zdobyć tytuł „ Mistrza Polski Pozycjonowania Stron Internetowych 2008” jak i wartościowych nagród rzeczowych.
Krótko acz treściwie o konkursie. Cel: wypozycjonowanie strony na frazę konkursową w wyszukiwarce google. Fraza konkursowa zostanie opublikowana na stronie konkursu i na forum 1 czerwca
Konkurs trwa od 1 czerwca do 30 sierpnia roku 2008
Każda osoba pełnoletnia może wziąć udział w konkursie. Pierwsze 3 miejsca zostaną uhonorowane nagrodami rzeczowymi, między innymi laptop.
Szczegóły na stronie: http://mistrz2k8.seopl.org
KTOŚ Z WAS STARTUJE W MISTRZOSTWACH POZYCJONOWANIA? |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 02 Cze 2008, 13:10 Temat postu: |
|
|
 Wszechwiedzący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
weronika |
Wysłany: 04 Cze 2008, 21:40 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
Stały bywalec

|
Czy regulamin nie pozwala pochwalić się czym sie zajmujesz w ramach konkursu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 04 Cze 2008, 21:57 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Wszechwiedzący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
eM_K_S |
Wysłany: 04 Cze 2008, 22:00 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
weronika |
Wysłany: 04 Cze 2008, 22:00 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
Stały bywalec

|
Czy możesz pochwalić się z jakimi stronami wystartowałaś w mistrzostwach pozycjonowania i pozycjonujesz na frazę: ręceprecz odtybetu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 04 Cze 2008, 22:07 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Wszechwiedzący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
eM_K_S |
Wysłany: 04 Cze 2008, 23:33 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Gaduła

|
ale Lexy chyba już masz je w indeksie? Myślę, że jest to ważniejsze niż dobry wygląd.
To: http://forumchemiczne.pl/receprecz-odtybetu/ jest w tym momencie top1:) I ja bym się tego wstydził Ale na lapka jak na razie wystarczy. Ciekawe jak to podlinkował, że aż tak wysoko siedzi. _________________ zwrot podatku z Anglii |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakrecony |
Wysłany: 05 Cze 2008, 06:20 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Znawca

|
najbardziej mnie wkurza przy takich akcjach, że cały ten shit wpada (a raczej próbuje) do porządnych katalogów, u mnie już kilkanaście próbowało się dodać... _________________ Twoje darmowe ogloszenia internetowe. Zawsze aktualna baza ogloszen.
Multipart - jcb czscci zamienne do maszyn bydowlanych.
Gdzie wypoczac Super noclegi w Polsce - baza obiektów rekreacyjno wypoczynkowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 05 Cze 2008, 06:35 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Wszechwiedzący

|
Cytat: | Myślę, że jest to ważniejsze niż dobry wygląd. |
Dla Google tak Ale jak mam się komuś chwalić tym to wolę pokazać strony w momencie, kiedy nie będę się ich już wstydzić Jedna z tych trzech to tak naprawdę podstrona bloga. Wśród dwóch pozostałych jest subdomena bloga, więc tylko tą ostatnią ciężko byłoby znaleźć szukając po moim nicku Na pewno pokażę je wszystkie jak tylko znajdę chociaż 15 minut, aby nad nimi popracować i chociaż delikatnie podlinkować. _________________ SEO blog | Korepetycje | Angielski
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 05 Cze 2008, 07:01 Temat postu: Mistrzostwa Pozycjonowania ręceprecz odtybetu |
|
|
 KCS_Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
JankesM |
Wysłany: 05 Cze 2008, 07:13 Temat postu: RęcePrecz odTybetu |
|
|
 Przyjaciel KCS

|
Lexy napisał: | Ja póki co z 3 stronami. |
Lexy napisał: | Jedna z tych trzech to tak naprawdę podstrona bloga. |
Czyżby o tą jedną podstronę bloga, chodziło o tą: RęcePrecz odTybetu? Dawaj Lexy kolejne, to je podlinkujemy chociażby na forum  _________________ J@nkes (przyjaciel KCS)
B?dz zauwa?alny w Internecie! Dodaj swoj? stron? do najlepszego polskiego katalogu stron --> zobacz ciekawe strony. Nie tra? czasu i zrób to teraz! Najlepszy serwis dla e-mieszka?ca to: Piaseczno, który cz?sto czytam i udzielam si? na forum piaseczna. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Veal |
Wysłany: 07 Cze 2008, 15:54 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
gostek_ |
Wysłany: 07 Cze 2008, 18:32 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
Bywalec

|
Ciekawe, czy uczestnicy wiecej punktow z swl przydziela na linkowanie swojej strony, czy zafiltrowanie konkurencji :] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lexy |
Wysłany: 08 Cze 2008, 00:58 Temat postu: ręceprecz odtybetu |
|
|
 Wszechwiedzący

|
Cytat: | czy zafiltrowanie konkurencji |
Z tego powodu nie chciałabym już na początku wyróżniać się w top 10, ale niestety mimo wszystko niektórzy wyszukali i obserwują moje strony ;> _________________ SEO blog | Korepetycje | Angielski
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|