Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona G³ówna  Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona G³ówna  

FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   U¿ytkownicy  U¿ytkownicy   Ranking systemów  Ranking systemów   Grupy  Grupy  

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci

Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona G³ówna » Hosting i Domeny » Hosting w hekko.pl

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Hosting w hekko.pl « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat » 
Autor Wiadomo¶æ
ugly28
PostWys³any: 29 Maj 2008, 22:20    Temat postu: Hosting w hekko.pl Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Nowicjusz
Nowicjusz

Do³±czy³: 05 Lut 2007

ktos korzysta z hekko.pl, ja mam tam kilka stron, juz za 25 zl na rok mozna miec nielimitowana ilosc baz danych, ciekawe jak dlugo sa na rynku
KCS
Wys³any:     Temat postu: Reklama w KCS

Prywatny Katalog Stron
Prywatny Katalog Stron PKS to zbiór interesuj±cych stron w Internecie. Katalog stron PKS jest katalogiem moderowanym i swoj± stronê mo¿esz zg³osiæ do 3 podkategorii. W katalogu stron PKS zastosowane s± linki bezpo¶rednie. Nie traæ czasu - dodaj stronê do naszego katalogu stron.
katalog stron
Powrót do góry
eM_K_S
PostWys³any: 30 Maj 2008, 00:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Gadu³a
Gadu³a

Do³±czy³: 05 Maj 2007

Sk±d: Wyszków | Warszawa

hehe... fajna kryptoreklama. Smile

Sprawdz jak powstaje nowy lider.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Odwied¼ stronê autora Numer GG Tlen
zakrecony
PostWys³any: 30 Maj 2008, 06:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Znawca
Znawca

Do³±czy³: 28 Cze 2007

a tam fajna... czysty spam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
dkint
PostWys³any: 30 Maj 2008, 06:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Bywalec
Bywalec

Do³±czy³: 20 Lut 2006

Sk±d: Zamość

Witam

Mia³em, zrezygnowa³em bo stary serwer i jego prêdko¶æ w przypadku mojego konta wo³a³a o pomstê do nieba, admin udowadnia³ mi, ¿e inne strony hasaj± tylko problem jest z moj± stron±, przenios³em siê na netmark i jako¶æ wszystko ¶miga jak rakieta, na razie polecam, je¶li to jest faktycznie spam to admin hekko ma du¿e poczucie humoru polecaj±c swoje us³ugi w ten sposób ...

pozdrawiam
Krzysiek
zakrecony
PostWys³any: 30 Maj 2008, 07:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Znawca
Znawca

Do³±czy³: 28 Cze 2007

pisz±c spam nie mialem na mysli tego, ¿e to admin hekko sobie jaja robi Wink chodzi o to, ¿e osoba pisze post o tym, ¿e w pewnej firmie ma ju¿ kilka stron, ¿e za jak±¶ tam cenê mozna mieæ nielimitowana ilo¶æ bazek, i zadaje pytanie: jak d³ugo sa na rynku, po czym w stopce daje link ze swoim refem

co oznacza, ¿e albo szuka tu g³upszych od siebie, albo jest ma³o rozgarniêty skoro nie potyrafi na stronie hekko wej¶æ na podstronê o firmie i zobaczyc od kiedy sa na rynku...

gdyby w³±czy³ sie do jakiej¶ dyskusji nie by³o by problemu...
Powrót do góry
eM_K_S
PostWys³any: 30 Maj 2008, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Gadu³a
Gadu³a

Do³±czy³: 05 Maj 2007

Sk±d: Wyszków | Warszawa

zakrêcony napisa³:
pisze post o tym, ¿e w pewnej firmie ma ju¿ kilka stron, ¿e za jak±¶ tam cenê mozna mieæ nielimitowana ilo¶æ bazek, i zadaje pytanie: jak d³ugo sa na rynku, po czym w stopce daje link ze swoim refem

dok³adnie o to mi chodzi³o z t± "fajno¶ci±"Smile

Sprawdz jak powstaje nowy lider.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Odwied¼ stronê autora Numer GG Tlen
Koniu
PostWys³any: 30 Maj 2008, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Wszechwiedz±cy
Wszechwiedz±cy

Do³±czy³: 11 Wrz 2005

Ostrze¿eñ: 1
Sk±d: Warszawa

jak cos jest tanie to wiemy jakie jest , tyle w temacie w hekko mialem konto tesowe , lepiej zainwestowaæ w cos lepszego
Hekko.pl
PostWys³any: 25 Sie 2008, 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Nowicjusz
Nowicjusz

Do³±czy³: 25 Sie 2008

Po pierwsze to nikt z nas nie pu¶ci³ tej wiadomo¶ci z refem, zreszt± osoba pod nickiem ugly28 na wielu forach zostawi³a takie wiadomo¶ci..

Po drugie @dkint piszesz o jakich¶ problemach z kosmosu.

Jeste¶my do¶æ polecan± firm± z dobrymi opiniami.

PS. do w±tku trafi³em po analizie refów.
Powrót do góry
KlientHekko
PostWys³any: 18 Lis 2009, 00:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zacytuj zaznaczone

Nowicjusz
Nowicjusz

Do³±czy³: 18 Lis 2009

Witam. Od paru dni jestem klientem firmy hekko. Niestety zaistniala pewna nie mila sytuacja, o ktorej czuje sie zmuszony napisac na tym forum.

Skusilem sie wybrac oferte serwera z domena za 68,32 zl (easypack+) jednak pojawily sie problemy z intepretacja regulaminu miedzy mna, a osoba z dzialu kontaku z klientem w firmie (Panem Damianem), w skutek czego nie mam tej domeny. Jest ona zarezerwowana jednak firma chce aby za nia oddzielnie zaplacil!
Przedstawie tu kilka najwazniejszych maili, ktore moim zdaniem dobrze prezentuja ta sprawe.
Cytat:
> 1. Nie zamówi³ Pan domeny w wymaganym czasie (podczas ksiêgowania ¿adnej zamówionej domeny nie by³o na Pañskim koncie).
 "Domenê nale¿y zamówiæ w zak³adce Zamów domenê w panelu
rozliczeniowym tu¿ po op³aceniu konta a zg³oszenie przes³aæ na
biuro@hekko.pl."
"tuz po oplaceniu", a Pan chce aby zostala zamowiona przed
zaksiegowaniem, poza tym panel wyraznie prezentuje status konta z
opisem op³acony bad¿ nieop³acony wiec regulamin mowi jasno status
zmienia sie na oplacony nalezy zamowic domene.
> 2. Nie przes³a³ Pan do nas takiej informacji o promocji."Przelew zosta³ ju¿ dokonany, czy moglbym juz zamowic domenê?
interesuje mnie domena [cut], pozdrawiam" taka widomosc
wyslalem do Panstwa.
A na stronie oferta pod tabelka widnieje wielki napis DO KA¯DEGO KONTA
DOMENA W CENIE PAKIETU - kliknij po szczegó³y, wiec oczywiste jest ze
rozmawiajac o domenie mam na mysli ta w cenie konta.

Nie rozumiem w czym problem, abyscie Panstwo aktywowali moja domene,
przeciez pieniadze zostaly wyslane, jestescie bez starty. Chcialem
szybko ruszyc z moim projektem i jestem zainteresowany dluzsza
wspolpraca z hekko, ale ta sytuacja, zupelnie nie potrzebna moim
zdaniem, narusza na szwank dobre imie firmy zapewniajacej partnerskie
stosunki z klientem. Uwazam rowniez, iz moglby Pan wykazac nieco wiecej inicjatywy w rozwiazaniu tej kwestii.

Odpowiedz:
Cytat:
Szanowny Panie, nie jest wa¿ne co prezentuje panel tylko jakie operacje Pan wykonuje. Nie zamówi³ Pan domeny w dogodnym czasie do tego oraz nie zg³osi³ choæby tego faktu do nas.

co najlepsze mail o tresci:
Cytat:
Pragniemy poinformowaæ, ¿e zaksiêgowali¶my Pañstwa p³atno¶æ za fakturê pro-forma nr [cut]. Wa¿no¶æ konta [cut] zosta³a przed³u¿ona w Hekko.pl do dnia 2010-11-24.

doszedl do mnie 13 listopada 2009 12:52, a mail o temacie: "Zamówienie domeny w Hekko.pl" i tresci:
Cytat:
Szanowni Pañstwo,
Dziêkujemy za wybranie Naszej oferty. Mamy nadziejê, ¿e spe³ni ona Pañstwa oczekiwania.

Lista zamówionych domen:
[cut] - 19.52 z³ brutto

Pragniemy poinformowaæ, ¿e wygenerowali¶my dla Pañstwa fakturê pro-forma któr± w ka¿dej chwili mo¿na pobraæ i wydrukowaæ pod poni¿szym adresem....

doszedl 13 listopada 2009 13:29

Jednak perelke zostawilem na koncu:
Cytat:
Witam, domene juz zamowilem, jednak nadal nie wiem o co chodzi z ta
platnoscia za nia ([cut]       2009-11-13      2009-11-23      19.52 z³) ?

wyslany 13 listopada 2009 13:34, w odpowiedzi od Pana Bartosza:
Cytat:
Proszê siê tym nie przejmowaæ.
Jest to pewna drobna u³omno¶æ naszego systemu billingowego.
Otrzyma Pan domenê w takiej cenie jak± Pan zap³aci³.
Je¶li mogê jeszcze w czym¶ pomóc, pozostajê do dyspozycji.

otrzymany 13 listopada 2009 15:59
Co bylo pozniej opisalem wyzej.
Chcialbym przestrzec uzytkownikow forum. Dodam, ze nie jestem zadowolony z tego, ze podjelem wspolprace z firma hekko.

Staralem sie przedstawic sytuacje jasno i klarownie, w przypadku jakis moich uchybien czy bledow chcialbym przeprosic.
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum Katalogu Ciekawych Stron Strona G³ówna » Hosting i Domeny » Hosting w hekko.pl
Skocz do:  

Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

przedszkole | katalog stron | blog | forum | piaseczno