|
 |
|
Jaka jest moc SWLa?:( |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
eM_K_S |
Wysłany: 25 Sie 2008, 19:37 Temat postu: Jaka jest moc SWLa?:( |
|
|
 Gaduła

|
Ostatnio głośno się zrobiło o aferze z SWL (bany i te sprawy). Mimo to dziś w wynikach przegoniła mnie jakaś strona, która nigdy nie była jakoś wysoko w pozycjach, nie widziałem też jej w żadnych katalogach o precelach nie wspomnę, nie widzę też żadnego zaplecza, z którego wychodziły by linki do tej strony. Jedyne co zauważyłem to to, że strona jest dodana do jakiegoś SWL a linki do niej prowadzą z zupełnie nietematycznych stron:/ Bardzo to nie przyjemna sprawa i nie wiem co robić. Czy mimo banów zaryzykować i dopalić stronę punktami z SWLa, czy dalej systematycznie katalogować i precelować stronę? A może z SWLa dopalać bloga, który ma służyć jako zaplecze?
Jestem załamany, że roczną pracę można zniszczyć za kilka pkt w SWL, to niesprawiedliwe, zwłaszcza biorąc pod uwagę wygląd tej strony i ilość contentu na niej:/
Mały screen:
 _________________ zwrot podatku z Anglii |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rocky |
Wysłany: 30 Wrz 2008, 11:34 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz

|
Dopalić rozsądnie i na pewno nie zaszkodzi. Bany to leciały przeważnie dla stron na których były wyświetlane linki z SWL i które były spam śmietnikami  _________________ Nowy katalog stron ogólno tematyczny , katalog firm (stron firmowych) bezp?atne, zapraszam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eM_K_S |
Wysłany: 30 Wrz 2008, 12:13 Temat postu: |
|
|
 Gaduła

|
mimo wszystko zrezygnowałem z SWL zanim jeszcze zaczęły się linki z nich indeksować. Wolę zbudować na prawdę wartościowe zaplecze. _________________ zwrot podatku z Anglii |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|