Autor |
Wiadomość
|
Lexy |
Wysłany: 13 Sie 2009, 15:32 Temat postu: Zmiany w katalogu KCS? |
|
|
Wszechwiedzący
|
Od dłuższego czasu widzę, że KCS jest moderowany od święta, a co gorsze, przyjmowane są do niego bardzo słabe strony, podczas gdy te naprawdę dobre są odrzucane. Wśród 2 ostatnich stron widzę np. zwykły katalog stron, który nie jest jedynym wśród ostatnio dodanych stron. Nie ma w nich żadnych nowości, grafika często jest albo domyślna albo kolory są lekko zmienione, zdarza się, że są to nowiutkie katalogi bez żadnego wpisu na start.
Poza tym, coraz częściej pojawiają się problemy z połączeniem z bazą i nawet w tej chwili, po przejściu na 3 stronę wyników, wyświetla mi się informacja o braku stron. Szczerze mówiąc nie jestem pewna, czy moje strony w ogóle są dodawane do bazy, bo mailowo nie dostaję ani informacji o tym, że strona została dodana, ale oczekuje na sprawdzenie, ani informacji o jej odrzuceniu. A skoro pojawiają się problemy z bazą, być może moje zgłoszenia nie dochodzą.
Czy zmieniła się ekipa oceniająca strony w katalogu? Jedna z moich stron kiedyś została wyróżniona w konkursie, a jej bliźniaczy serwis o innej tematyce nie został w ogóle przyjęty do katalogu. Wiem, że każdy z moderatorów ma inny gust, ale skoro w konkursie wszyscy daną stronę wyróżnili to dziwne jest odrzucenie strony o zbliżonej grafice i tematyce. _________________ SEO blog | Korepetycje | Angielski
|
|
Powrót do góry |
|
|
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
kristooki |
Wysłany: 13 Sie 2009, 17:25 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
|
no, daje się zauważyć ze KCS podupada ;( szkoda, bo to naprawdę ciekawy katalog i forum _________________ KRISTOOKI
Podczas zamawiania pakietu startowego wpisz [/url] | kod polecajacy Mobile Vikings i odbierz 19 zl za darmo. |
|
Powrót do góry |
|
|
czis |
Wysłany: 15 Sie 2009, 13:45 Temat postu: |
|
|
Stały bywalec
|
W sumie mnie osobiście najbardziej szkoda forum, które kiedyś tętniło życiem, a teraz ... szkoda gadać. _________________ Hacking -nowa strona po?wi?cona bezpiecze?stwu w sieci - REAKTYWACJA
Capoeira - sztuka walki | kultura | tradycja |
|
Powrót do góry |
|
|
idaho666 |
Wysłany: 18 Sie 2009, 11:47 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
Ostrzeżeń: 1
|
wszystko kiedys sie konczy, ja juz w ogole nie dodaje do kcs stron bo jak pisze lexy sam nie wiem czy sa dodane czy nie, a napisanie opisu troche czasu zajmuje. _________________ katalog seo ~ wzroscik
Kapturek |
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 18 Sie 2009, 13:22 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
a szkoda _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
Tu znajdziesz OFERTY PRACY |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzybu |
Wysłany: 21 Sie 2009, 14:37 Temat postu: |
|
|
Bywalec
|
czis napisał: | W sumie mnie osobiście najbardziej szkoda forum, które kiedyś tętniło życiem, a teraz ... szkoda gadać. |
Dokładnie. Mnie też najbardziej szkoda forum, bo na nim można było się zawsze czegoś ciekawego dowiedzieći sobie co nie co poczytać. A teraz jak już to ktoś napisał na napisał: " Na forum króluje SPAM!!". Rzeczywiście szkoda... _________________ Pozdrawiam Michal Zapraszam tak?e na mojego bloga. |
|
Powrót do góry |
|
|
pepej |
Wysłany: 23 Sie 2009, 12:10 Temat postu: |
|
|
Czasem tu wpada...
|
Grzybu napisał: | czis napisał: | W sumie mnie osobiście najbardziej szkoda forum, które kiedyś tętniło życiem, a teraz ... szkoda gadać. |
Dokładnie. Mnie też najbardziej szkoda forum, bo na nim można było się zawsze czegoś ciekawego dowiedzieći sobie co nie co poczytać. A teraz jak już to ktoś napisał na napisał: " Na forum króluje SPAM!!". Rzeczywiście szkoda... |
Może warto poszukać powodów i wyciągnąć z nich wnioski? - przydadzą się wszystkim _________________ Czytnik RSS |
|
Powrót do góry |
|
|
neeon |
Wysłany: 23 Sie 2009, 19:57 Temat postu: |
|
|
Znawca
|
wszyscy siedzą na PIO ? _________________ Szukasz pracy ? Zobacz na serwis pracy Next-Jobs znajdziesz tu oferty pracy z miast takich jak Szczecin Kraków czy Wroclaw
Tu znajdziesz OFERTY PRACY |
|
Powrót do góry |
|
|
pepej |
Wysłany: 23 Sie 2009, 22:21 Temat postu: |
|
|
Czasem tu wpada...
|
neeon napisał: | wszyscy siedzą na PIO ? |
co to jest PIO ? - nie wiem i nie siedzę _________________ Czytnik RSS |
|
Powrót do góry |
|
|
idaho666 |
Wysłany: 24 Sie 2009, 13:50 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
|
|
Powrót do góry |
|
|
pepej |
Wysłany: 26 Sie 2009, 00:14 Temat postu: |
|
|
Czasem tu wpada...
|
|
Powrót do góry |
|
|
gostek_ |
Wysłany: 27 Sie 2009, 16:13 Temat postu: |
|
|
Bywalec
|
Martinowi znudzilo sie moderowanie forum/katalogu i trzyma je tylko z sentymentu. Tak mi mowi szklana kula |
|
Powrót do góry |
|
|
Martin |
Wysłany: 27 Sie 2009, 17:34 Temat postu: |
|
|
KCS_Admin
|
gostek_ napisał: | Martinowi znudzilo sie moderowanie forum/katalogu i trzyma je tylko z sentymentu. Tak mi mowi szklana kula |
Prawie strzał w 10tkę, ale nie znudziło - a raczej mam sporo innych zajęć i ostatnio bardziej działam lokalnie w okolicy w której mieszkam: www.powiat-piaseczynski.info i częściej siedzę na forum mieszkańców: forum.powiat-piaseczynski.info. Skupiłem się na sprawach lokalnych, a więc trochę moja droga zainteresowań poszła w innym kierunku. Katalogiem Ciekawych Stron zajmuję się nadal i staram się od czasu do czasu przeglądać zgłaszane strony. Mniej czasu mam na forum, a więc stąd rzadziej mnie tutaj widać.
Z uwagi na to, że akurat wszystkie osoby, które wypowiedziały się do tej pory w tym wątku - darzę sympatią z rozmów na tym oraz innych forach związanych z pozycjonowaniem stron, to jak tylko będziecie chcieli dodać jakieś strony do KCS, to zachęcam do przesłania mi o tym informacji na adres mailowy (w stopce), a ja odszukam Wasze zgłoszenie wśród innych, przejrzę i jeżeli będzie interesujące to zaakceptuję i dodam do KCS.
Pozdrawiam wszystkich _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- pizzeria La Nostra zaprasza
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- moj prywatny fotoblog ze zdj?ciami |
|
Powrót do góry |
|
|
idaho666 |
Wysłany: 30 Sie 2009, 14:11 Temat postu: |
|
|
Wszechwiedzący
|
|
Powrót do góry |
|
|
Alpines |
Wysłany: 14 Lis 2009, 00:57 Temat postu: |
|
|
Nowicjusz
|
Witajcie
W jaki sposób można zmienic adres w KCS?
Strona dodada do katalogu juz dawno ale zmienila sie domea mozna to w jakiś sposób uaktualnic? _________________ Niektórzy powiedzieli wszystko, zanim jeszcze otworzyli usta. (Elias Canetti)
http://skazany.info
**Skazany na Zone *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|