Autor |
Wiadomość
|
agaa_p |
Wysłany: 06 Lip 2007, 11:09 Temat postu: Czy moja strona zostanie umieszczona w katalogu stron KCS? |
|
|
 Nowicjusz

|
Witam
Chciałam jedynie dowiedzieć się, czy i kiedy moja strona
http://www.ateliera.sklepy24h.pl/ zostanie umieszczona w KCS?
Zgłoszenie wysłałam już jakiś czas temu od razu umieszczając na stronie baner.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
KCS |
Wysłany: Temat postu: Reklama w KCS |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 06 Lip 2007, 12:18 Temat postu: |
|
|
 KCS_Admin

|
W niezaakceptowanych zgłoszeniach do katalogu nie widzę tej strony. Nie przypominam sobie, abym podczas akceptacji stron widział ją w zgłoszeniach.
p.s. katalogiem KCS moderuje kilka osób. _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- pizzeria La Nostra zaprasza
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- moj prywatny fotoblog ze zdj?ciami |
|
Powrót do góry |
|
 |
zgred |
Wysłany: 06 Lip 2007, 13:04 Temat postu: |
|
|
 Stały bywalec

|
to ja tez mam pytanie: zgłaszałem www.bajkowyogrod.pl - i nie mam odp
wiem martin że 98% odrzucacie (spirytus?) ale przydałoby się zwrotne info na zasadzie sorry  _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
 |
max |
Wysłany: 06 Lip 2007, 13:59 Temat postu: |
|
|
 Znawca

|
No i wysyłaj tu to tych ludzi maile... dzięki serdeczne.. nie mamy na to czasu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakrecony |
Wysłany: 06 Lip 2007, 14:04 Temat postu: |
|
|
 Znawca

|
do wysyłania możecie dorobic automat, wtedy nie odczujecie straty czasu :) _________________ Twoje darmowe ogloszenia internetowe. Zawsze aktualna baza ogloszen.
Multipart - jcb czscci zamienne do maszyn bydowlanych.
Gdzie wypoczac Super noclegi w Polsce - baza obiektów rekreacyjno wypoczynkowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zgred |
Wysłany: 06 Lip 2007, 14:55 Temat postu: |
|
|
 Stały bywalec

|
max ja ciebie rozumiem i jak napisałem skoro 98% odrzucacie to co szkodzi dorobić automat ... a z drugiej strony chce wiedziec czy stron ajest zaakceptowana czy nie...
czekam za przeproszeniem jak ten osioł i nie wiem czy strona wesżła czy nie ? skąd moge wiedziec czy za pol roku znowu jej nie zgłosze bo nei mam odpowiedzi.
Dla mnie brak odpowiedzi jest czystym olewaniem klienta (sorry za to ale pracuje w najwiekszym banku polskim i wspolpracuje z wielom apodwykonawcami gdzie odpowiedz to podstawa). _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 06 Lip 2007, 16:10 Temat postu: |
|
|
 KCS_Admin

|
zgred napisał: | chce wiedziec czy stron ajest zaakceptowana czy nie |
Jeżeli nie otrzymujesz odpowiedzi a strony nie widzisz w katalogu, to znaczy że jej ktoś z moderatorów nie zaakceptował. Kiedyś wysyłaliśmy informację o braku akceptacji, jednak odpowiedzi niektórych osób na odrzucenie ich stron nie należały do przyjemnych i stwierdziliśmy, że nie mamy ochoty czytać odpowiedzi nie mieszczących się w granicach kulturalnych odpowiedzi (grzecznie to ująłem).
zgred napisał: | Dla mnie brak odpowiedzi jest czystym olewaniem klienta |
Nie olewamy nikogo. To prywatny katalog stron i nie mamy obowiązku informować o odrzuceniu zgłoszenia. Gdyby katalog był płatny i pobieralibyśmy pieniądze za samo zgłoszenie strony, to wtedy musielibyśmy odpowiadać. Nie pobieramy opłat i nie mamy obowiązku informowania o odrzuceniu.
zgred napisał: | pracuje w najwiekszym banku polskim i wspolpracuje z wielom apodwykonawcami gdzie odpowiedz to podstawa |
Odpowiedz jest podstawą w firmach czerpiących korzyści materialne z usług. Nasz katalog jest katalogiem darmowym, który tworzy kilka osób poświęcając mu prywatny czas. Nie czerpiemy korzyści z prowadzenia katalogu i promowaniu cudzych stron. Jak każda prywatna strona mamy własny regulamin, z którym warto się zapoznać przed zgłoszeniem strony.
http://kataloog.info/regulamin.php napisał: | 13. Redaktorzy zastrzegą sobie prawo do usunięcia strony WWW bez podania przyczyny. Zgłoszone strony do katalogu KCS przeglądane są kilka razy dziennie i jeżeli w ciągu 24h Państwa strona nie pojawi się w zbiorach katalogu, oznacza to niezaakceptowanie strony przez Redaktorów katalogu KCS.
16. Redaktorzy nie maja obowiązku wyjaśniać przyczyn usunięcia strony z Katalogu. |
Katalog KCS funkcjonuje od kilku lat i przez ten okres czasu spotkaliśmy się z różnymi sytuacjami, przez które rozbudowaliśmy nasz regulamin o kilka punktów które w pełni wyjaśniają nasze działania. Pozdrawiam serdecznie _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
- e-Piaseczno i okolice, to najlepsze miejsce dla e-mieszkanca powiatu piaseczynskiego
|
Powrót do góry |
|
 |
agaa_p |
Wysłany: 06 Lip 2007, 17:47 Temat postu: |
|
|
 Nowicjusz

|
Martin napisał: | W niezaakceptowanych zgłoszeniach do katalogu nie widzę tej strony. Nie przypominam sobie, abym podczas akceptacji stron widział ją w zgłoszeniach.
p.s. katalogiem KCS moderuje kilka osób. |
no dobrze, ale co z tym dalej? czy to oznacza, że zgłoszenie nie dotrało i mam wykonać je ponownie czy że zostałam odrzucona? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zgred |
Wysłany: 06 Lip 2007, 18:33 Temat postu: |
|
|
 Stały bywalec

|
no cóż - wyłgałes się znakomicie
niemniej jednak jestem z tych "prawie" kulturalnych osób i chciałbym wiedzieć w ktora stroną jadę. owszem świat się nie kończy na kataloog-u  _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 06 Lip 2007, 18:55 Temat postu: |
|
|
 KCS_Admin

|
zgred napisał: | jestem z tych "prawie" kulturalnych osób i chciałbym wiedzieć w ktora stroną jadę |
Ty należysz do kulturalnych osób, a skąd mamy wiedzieć kto z osób zgłaszających strony nie odpowie nam w taki sposób jak niektórzy nam odpisują (k..., pie.... itp). Nie mamy ochoty czytać takich maili i stwierdziliśmy, że wolimy nikogo nie informować o braku akceptacji. Informujemy jedynie osoby po akceptacji strony. Jeżeli strona nie pojawia się przez kilka dni w zbiorach katalogu, to znaczy że któryś z moderatorów jej nie zaakceptował. _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
|
Powrót do góry |
|
 |
zgred |
Wysłany: 06 Lip 2007, 19:10 Temat postu: |
|
|
 Stały bywalec

|
wiem wiem ... powtarzasz się ;P normalnie jak moja żona - pewnie dlatego że udaję że jej nie słysze hehehehe _________________ Najlepszym sposobem na w?asny k?t s? Kredyty, które umo?liwi? Ci spe?nienie swoich marze? o mieszkaniu.
OTO JA |
|
Powrót do góry |
|
 |
agaa_p |
Wysłany: 06 Lip 2007, 20:20 Temat postu: |
|
|
 Nowicjusz

|
wrzucanie wszystkich osób do jednego worka z tymi wulgarnymi jest nie w porządku. Chyba nie jest ich większość. Tak, tak, wiem że ludzie potrafią być prymitywni. Ale co z resztą, tych odrobinę i bardziej taktownymi?
Cholera no nikt nie lubi być "olewany" o tak jak ja teraz dalej nie wiem na czym stoje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: 06 Lip 2007, 20:31 Temat postu: |
|
|
 KCS_Admin

|
agaa_p napisał: | Cholera no nikt nie lubi być "olewany" o tak jak ja teraz |
Napisałem moją odpowiedź pod twoim pierwszym postem. Sam nie moderuję katalogiem i nie mogę odpowiadać za wszystkich redaktorów katalogu KCS. Pozdrawiam serdecznie _________________ Martin
- Prywatny Katalog Stron
|
Powrót do góry |
|
 |
agaa_p |
Wysłany: 06 Lip 2007, 21:13 Temat postu: |
|
|
 Nowicjusz

|
Martin napisał: | agaa_p napisał: | Cholera no nikt nie lubi być "olewany" o tak jak ja teraz |
Sam nie moderuję katalogiem i nie mogę odpowiadać za wszystkich redaktorów katalogu KCS. Pozdrawiam serdecznie |
W porządku, rozumiem, ale chociaż podpowiedz co mam dalej zrobić bo stoje w martwym punkie i dalej nic nie wiem
może wysłać jednak jeszcze raz zgłoszenie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemo85 |
Wysłany: 06 Lip 2007, 21:23 Temat postu: |
|
|
 Znawca

|
Mnie taki brak info spotkał już parokrotnie na zachodnich serwerach.
Raz zdarzył się przypadek zupełnie odwrotny: miesiąc temu dostałem maila z info o przyjęciu do pewnego zachodniego katalogu a stronki nie ma w nim do dziś. Dziwne, teraz dopiero człowiek nie wie co myśleć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|